Apollo

Apollo är en av Sveriges största researrangörer och står för det bredaste charterbjudandet med mer än 1600 hotell i 48 destinationer i 28 länder. På sommaren består utbudet huvudsakligen av europeiska destinationer. Få din egen Apollo Rabattkod bland våra många exklusiva kampanjer och rabatter, som du bara får tillgång till här på Discountrea.se. Apollo.se är en modern och flexibel spelare med hundratusentals kunder årligen. Fokus på frihet, liten skala och lokal karaktär har snabbt blivit en favorit bland svenska folket. Här på Discountrea.se hittar du alltid de senaste rabatterna och erbjudandenna. Om vi ​​förmodligen inte har en Apollo-kampanjekod tillgänglig, var god och prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Apollo Rabattkod erbjuder 500 – 2000 $ rabatt på paketresor och charter

Apollo är en av Sveriges största rese- och charter arrangörer. Deras utbud av charterresor är också den största i landet och de erbjuder ständigt nya rabatter på det mesta av sitt sortiment. Genom att använda en av våra Apollo rabattkoder får du också ett reducerat pris på ditt nästa resmål. När du använder våra rabattkoder får du vanligen 500 SEK av din resmål. Med flera resenärer får du ibland upp till 2000kr rabatt. Apollo ger kunden full kontroll över sin semester, vilket ger dig möjlighet att bestämma hur länge du kommer att vara borta och kombinera den med ditt favorithotell. På Apollo kan du välja mellan 350 olika flygbolag med hundratusentals hotell över hela världen. Du kan också hitta ett brett utbud av billiga hotell i Hotels.com där du sparar upp till 50%.

Hur använder jag en Apollo PR-kod?

1. Välj från vilken destination som helst online på Apollo.se
2. Fortsätt på sökningen genom att klicka på ”Fortsätt”
3. Fortsätt i ordning tills du når ”Kampanj”
4. Klicka på textrutan under ”Ange någon kampanjkod”
5. Ange här, skriv in din Apollo-kampanjekod och klicka på ”OK”
6. Erbjudandet har nu aktiverats och du får din Apollo-rabatt

Besök offertesidan på Apollo.se och få upp till 2000kr rabatt

Besök erbjudandenssidan på Apollo där du hittar alla offentliga erbjudanden och erbjudanden samlade på ett ställe. Här är en bra översikt över vilka kampanjer som för närvarande finns tillgängliga. Men inte alla rabatter ingår i detta. Till exempel får du ingen tillgång till de exklusiva rabattkoder som erbjuds av Discountrea.se via denna webbplats. För dem som letar efter billiga charter destinationer, presenteras här flera bra erbjudanden på semestermål över hela världen. Du har också möjlighet att boka sista minuten resor till extra låga priser. Ibland kan du hitta flyg från så lågt som 29 kr retur. Men du letar efter flygbiljetter och kan troligen inte hitta den på Apollo, du kan också titta på vår unika SAS rabattkod, vilket ger dig ett oslagbart pris på ditt flyg.

Boka charter till Medelhavet och över hela världen

Apollo började med destinationer till Grekland men utvidgades snabbt till länder även utanför Greklands gränser. För närvarande har Apollo utökats till Sveriges tredje största resebyrå med massiv leverans över hela världen. När verksamheten började fokusera på resor till Grekland är Apollo utan tvekan det bästa alternativet till destinationen. För dem som söker Apollo-rabatter för andra Medelhavsdestinationer är denna kampanjsida det perfekta alternativet. På flugan kan det ibland vara tråkigt och att bota detta, till exempel, Testa ljudböcker gratis när du tar del av vår unika Storytel rabattkod. Detta är också ett perfekt alternativ för dem som vill koppla av på stranden eller koppla av ett tag i hotellrummet.