ABS Wheels

ABS Wheels erbjuder billiga priser på däck, fälgar och kompletta hjul. Med ett stort urval är de representerade av de flesta landets däckhandlare. Med rabattkod på ABS-hjul får du unika rabatter för bara ditt köp av alla typer av däck. Webshopen erbjuder skräddarsydda fälgar med den patenterade ABS360-kvinnan, vilket gör det möjligt att byta bultpartitionen i en och samma fälg. Genom att välja oss väljer du en unik leverantör som erbjuder snabb leverans och fri frakt i hela Sverige. Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att aldrig förlora några framtida rabatter och erbjudanden. Genom att välja ABS-hjul väljer du en unik leverantör som erbjuder snabb leverans och fri frakt i hela Sverige.

ABS Wheels rabattkod ger dig 400 kr rabatt på fälgar, däck och kompletta hjul

När du handlar på abswheels.se får du tillgång till kvalitetsprodukter och billiga priser. När du använder rabattkod, får du för närvarande 400 kr av alla ABS-hjul. Om du köper en uppsättning däck, fälgar eller kompletta hjul, erbjuder de också frakten. Det sparar dig mellan 500 och 800 kronor på. Förutom ett brett sortiment av fälgar hittar du också däck som passar de flesta märken och dimensioner. Om du kör MC, hittar du också lämpliga däck för det. Leveranstid är 1-2 dagar och alla varor skickas ut till kunden samma dag. Om du behöver reservdelar till bilen rekommenderar vi att du utnyttjar våra Mister-rabattkoder.

 

Specialerbjudanden på däck och fälgar

Ganska ofta får alla kunder chansen att få bra rabatter på både däck och fälgar. Till exempel kan du få upp till 30% av ABS egna hjul medan du skickar fritt. Förutom utseendet, vilket är mycket viktigt, finns det ett antal saker att tänka på vid val av fälgar. Till exempel påverkar fälgens storlek hur fordonet beter sig vid körning. Skulle du behöva köpa andra tillbehör, får du 10% rabatt på allt hos FC-Moto när du använder en rabattkod för FC-Moto.

Billiga fälgar och däck för din bil eller motorcykel

I över 10 år har ABS Wheels arbetat online. På abswheels.se hittar du ett brett utbud av däck, fälgar och även TPMS däcktryckssensorer. Eftersom butiken har egen tillverkning av aluminiumfälgar, släpper de inte några mellanhänder. Deras fälgar går rakt från fabriken till huvudlager, som sedan skickas till kunder till ett mycket lägre pris än vanligt. När du anger ditt registreringsnummer kan du snabbt och enkelt hitta lämpliga däck och fälgar till din bil. ABS-hjul har blivit kända för snabb leverans och mycket konkurrenskraftiga priser.