21DIAMONDS

21DIAMONDS älskar smycken och klockor lika mycket som dig och därför kommer du att svara på alla dina frågor och hjälp med att välja material och utforma dina personliga smycken om du vill ha en kompetent kundtjänst. Köp vackra smycken och få 20% rabatt på din beställning med en 21DIAMONDS rabattkod. I sortimentet finns klockor och smycken som halsband, örhängen och ringar.

Köp en vacker smycke i guld, vitt guld, rött guld eller i silver för dig själv eller en present till någon och välj från alla våra rabatter och erbjudanden som sänker priset på dina inköp. Oavsett om du köper förlovningsringar eller pärlhalsband hittar du allt i vackra smycken för kvinnor till ett bra pris.

21DIAMONDS Rabattkod ger upp till 20% rabatt på alla smycken

Köp exklusiva smycken till bra priser på nätet och få ännu lägre pris på din beställning med våra rabattkoder. Här får du en exklusiv rabattkod med upp till 20% lägre pris på hela sortimentet på 21DIAMONDS. Välj bland örhängen, halsband och ringar i guld, vitt guld, rostguld och silver. Med ett brett utbud av 28 pärlor kan du skapa personliga smycken för extra speciella tillfällen. Här hittar du allt från förlovningsringar och diamantörhängen till bekräftelsen och mors dagstycken. Spara 20% på ditt köp när du går igenom Discountrea och använd en exklusiv kod när du beställer. Ta en titt på vår unika Ur & Penn rabattkod, vilket ger dig chansen att spara upp till 30% på din nya klocka.

Hur använder jag en rabattkod på 21DIAMONDS.com?

1. Välj rabatt du önskar i listan ovan med erbjudanden
2. Gå igenom länken till kampanjen som passar dig bäst
3. Kopiera din rabattkod
4. Gå till målsidan som visas via vår länk och välj valfria smycken från det brett utbudet
5. När du har valt produkten / s, klicka på "Lägg till korg"
6. Klicka sedan på "Checkout"
7. Logga in / Skapa ett nytt kundkonto
8. Ange din kod i rabattfältet och klicka på "Lös upp"
9. Du får nu din 21DIAMONDS rabatt

Spara upp till 50% på smycken när du deltar i aktuella kampanjer

Dra nytta av butikens tillfälliga erbjudanden och spara pengar på ditt smyckesköp online. Få exklusiva smycken billiga när du hittar en 21DIAMONDS-affär eller delta i en tillfällig marknadsföring av utvalda produkter. Här kan du köpa alliansringar, bröllopsringar, förlovningsringar, diamantörhängen, pärlhalsband, keramikhalsband och många fler modeller och variationer i ringar, örhängen och halsband. Få upp till 50% sänkt pris på utvalda smycken genom olika försäljningar och kampanjer. Dessutom får du alltid fri frakt, fri retur och 30 dagar av återkallelse. Lite större utbud hittar du också billigt med våra Hedberg Gold rabatter.

Europas största smyckenbutik till oslagbara priser!

21DIAMONDS.se har en unik affärsmodell baserad på innovation och kvalitet, vilket gjorde företaget till ett av Europas största juvelerare. Affärsidéet bygger på kvalitet och design kombinerat med möjligheten att skapa unika anpassningsbara smycken enligt kundens egen smak och stil. För närvarande ligger bolaget i 13 länder över hela världen. Den första webbutiken öppnades i München 2011, Tyskland, fortfarande hem till sitt huvudkontor. Vid 21DIAMONDS kan du skapa personliga smycken genom att välja från ett brett utbud av 28 pärlor, 12 olika ädelmetaller och från hundratals olika modeller. Dessutom finns det förformade smycken som örhängen, ringar och halsband i flera sorter och modeller, allt från guld, vitt guld och rostguld till silver och keramik. Det finns smycken för alla smaker, stilar och åldersgrupper, allt från enkla och klassiska mönster till trendiga och unika mönster och signatursmycken som du kan kombinera med färgade ädelstenar efter eget tycke. Om du inte hittar det du söker kan du också ta en titt på Sobling samt erbjuda smycken till ett bra pris.